lördag 5 september 2020

Höst!

Nu är hösten här och allt bara rullar på. Jobb, hundpromenader, hemmafix, träning både hundar och mig och så stugan på helgerna för att koppla av. Tiden bara går och ibland förstår jag inte hur  ska hinna allt som jag vill och/eller måste göra.

Igår blev Sälta 7 månader. Stora damen som just nu är väldigt flaxig och ofokuserad. Det är tur att jag vet att det vänder så småningom och allt ramlar på plats. Helt plötsligt kan de allt!

Idag fick vi till en bra träning med Kristina. Vi var på Öljevis grusparkering. Sälta fick jobba med startklassens moment men med mycket hjälp. Hon är glad och positiv men väldigt hoppig. Jag måste lägga mycket fokus på stadga och ingångar.

Soya gjorde ett riktigt bra pass med fritt följ, dirigeringsapportering, rutan, vittring och klass 1 fjärren. En bra attityd idag och mycket energi. Hon galopperade både fram och tillbaka på alla apporterinsmomenten. Och studsade upp och ner på fjärren. Så nöjd med henne!

På eftermiddagen följde jag med syster och svåger till Magdakullan för att fika. Det var första gången vi var där. Ett trevligt ställe men det var mycket folk!

Tog en sväng i skogen när jag kom hem och plockade lite kantareller. Det gäller att ta tillvara på det skogen ger!

1 kommentar:

Erika sa...

Det är en härlig tid nu, innan snön kommer :-) !