lördag 4 januari 2020

Sällskap!

Igår blev det bio med syrran, En del av mitt hjärta! Helt klart en sevärd film om man har växt upp med Tomas Ledin och känner till hans låtar. Och så blev det hemmagjord pizza hos syster och svåger!

Idag åkte vi till skogarna i Svärtinge för att gå promenad tillsammans med Annelie och Sky. Trots att vi inte träffas så ofta känner sig Soya väldigt trygg i deras sällskap. Det är till och med så att hon blir lite lätt galen första stunden när vi ses. Drar i kopplet, studsar och gnäller. Jag vet inte vem som är mest intressant, Annelie eller Sky!? Ja, vi behöver i alla fall träna på att sköta oss även den första stunden när vi träffas!



Kylan och blåsten märktes inte i skogen och periodvis lyckades solen lysa ner mellan träden. En helt underbar dag för promenad. 






Efter ett par timmars lunkande i skogen med mycket prat och en slät kopp kaffe åkte jag hemåt. Passade på att handla lite på vägen hem och stannade också till för att träna lite lydnad vid Humpen. Resten av eftermiddagen ägnas åt det som måste göras; tvätt, disk och städ! 


Inga kommentarer: