torsdag 1 mars 2018

Kyligt!

Så blev det rejält kallt ute! Ja, enligt termometern är det väl inte så kallt, mellan 10 och 13 minus, men det har blåst rejält hela veckan. Iskyla enligt SMHI. Och jag som längtar så efter våren....

Vi har trots allt klarat oss bra i kylan. Och vi har klarat oss undan massa snöande. Det har nog bara kommit några centimeter. Promenaderna har blivit nästan lika långa som vanligt. Samma morgonrunda och så en timme i skogen på eftermiddagen. Där har det varit lä och riktigt skönt men igår fick Smilla lite köldkramp när vi var ute.


Idag blev det en dryg timmes promenad på morgonen och 40 minuter nu ikväll. Lite träning har det blivit inomhus, mest fjärr och att kunna hålla vittringspinne ordentligt. Lite nosework har det blivit också. Men jag saknar utomhusträningen.


På jobbet är det lite värre. Jag är van vid att vara ute någon eller några timmar varje dag men nu har det varit för kallt att ta ut våra 2-3 åringar några längre stunder. Vi har kommit ut en kort stund efter lunchen men jag saknar en ordentlig utevistelse. Det här gör att jag är mycket tröttare än i vanliga fall. Som tur är verkar det som det ska bli mildare nu. Fortfarande minusgrader och rejält kallt på nätterna under hela nästa vecka men snart är nog våren här! Vi längtar i alla fall!





Inga kommentarer: