söndag 16 augusti 2020

Lata dagar!

Efter den första arbetsveckan var det skönt att åka till stugan i fredags. Det har ju varit rejält varmt i drygt 1,5 vecka. Riktig högsommarvärme. Även om jag gillar sol och värme är 27-28 grader lite för varmt för mig. Hemma i lägenheten blir det väldigt instängd. Vår lilla gräsplätt ligger i gassande sol. Asfalten är riktigt varmt och även om vi har fin natur runt omkring har vi svårt att hitta bra badvikar för hundarna. Det är så mycket folk överallt. På landet är det mycket smidigare i värmen.



Eftersom vi kom iväg riktigt tidigt i fredags stannade vi vid gamla Aspen för att bada innan vi landade i stugan. Hundarna tyckte det var riktigt skönt. Båda två tycker om att gå runt i vattnet när det är riktigt varmt ute. Sälta simmar gärna kortare sträckor.

Sedan har vi mest bara latat oss hela helgen. Långa promenader tidigt på morgonen, korta promenader i skuggan på kvällen, en bra lydnadsträning med Kristina, flera bad, vila i skugga (och lite i sol), grillning och alfapet hos Eva och Micke igår. Igår hade vi också ett ovälkommet besök precis utanför tomten. en liten huggormsunge låg ett par dm från staketet. På ett ställe där vi går flera gånger varje dag. Nu hade vi tur som såg den så ingen blev biten.



Vi blev kvar länge på landet idag för att kunna njuta av sommaren. När vi kom hem blev det en timme Friskis Play. Skönt att slippa passa tider och åka till stan för att träna.

Nu är vi laddade inför en ny varm vecka!

Inga kommentarer: