lördag 1 juli 2017

Äntligen semester!

Så var då dags för semester och jag hade turen att sluta tidigt sista dagen! Vädret var inte det allra bästa men vi tog en lång promenad och njöt av att vara lediga. 26 dagar semester! På kvällen åkte jag till Marmorbyn. Vi (syster, svåger och jag) skulle grilla hos Håkan, vår morbror. De har otroligt fin utsikt från sin altan.




Och så blev det smarrig efterrätt med kladdkaka, glass, jordgubbar och grädde. Mums!



Mina hundar fick vara hemma men det blev lite mys med Stella istället! Vid 21-tiden drog jag hemåt. Tröttheten började kännas. Hade ju varit vaken sedan 4.30 ungefär och så var det ju fredag. Det blev att landa i Åby istället för att åka till landet. Har en hel del som ska fixas innan semesterperioden i stugan kan ta sin början och dessutom ska vi tävla startklass i Motala på söndag.

Idag tog vi lite sovmorgon och långfrukost innan vi åkte till Älgsjön och gick 7 kilometers spåret. Även om inte solen sken var det varmt, nästan kvavt. Hundarna passade faktiskt på att bada (tassarna). 






Och så tittade vi till katterna (eller i allafall Blixten. Sotis var ute) innan vi åkte hem. 

Resten av dagen har ägnats åt fix! Jag har röjt mitt förråd och kastade massa bråte som jag inte har använt på de dryga 10 år jag bott här. Det blev en tur till returpunkten innan jag åkte till Maxi för att handla. Sedan har jag tvättat, packat, diskat och städat. Vattnat blommorna och kastat alla sorterade sopor! När jag kommer från Motala imorgon ska det vara klart att bara packa in i bilen och åka vidare till stugan. 

En kort promenad runt idrottsparken och ett bra träningspass med hundarna har vi också hunnit. 

Nu ska jag bara njuta resten av semestern!


Inga kommentarer: