söndag 11 april 2021

Vinter eller vår!?

Snart har halva april gått och jag längtar efter en ordentlig vår. Än så länge har april bjudit på ett ordentligt vinterväder, sol, regn, snö och blåst om vartannat. 

Vi har passat på att gå långa promenader, ibland själva och ibland med sällskap av syrran eller med Annelie och Sky. Lite fina vårblommor fick vi se vid Marmorbruket.









Lite mer äventyrligt och off-road blev det i Strömsfors. Ett orensat kalhygge med djupa, blöta hjulspår blev en utmaning att ta sig över. 


Men det blev mer lättgånget och en solig plats att fika på också! 



I påskhelgen blev det byte till sommardäck och städning av stugan. Sedan blev det lite påskmat med syrrans familj i torpet.






Av någon anledning vill Sälta alltid vara i centrum när det händer något!



Hundarna njuter verkligen av att få vara i stugan och springa runt och busa på tomten.

Vi har filmat flera rallylydnadsbanor och skickat in till onlinetävlingar. Vissa har gått relativt bra medan andra inte har varit lika fokuserade. Sälta har tre nybörjarbanor, Soya en mästarklass!





Nu kom protokollet för en av tävlingarna med Sälta! Poängen spelar ingen roll men domarens kommentar är viktig för mig! 95 poäng med kommentaren: Bra kontakt, tydlig förare, bra bakdelskontroll. Härlig energi. Lovande ekipage.











Inga kommentarer: