måndag 11 maj 2020

Njuter!

Våren är definitivt min favoritårstid! Jag uppskattar att det blir varmare och ljusare. Allt blir så mycket mer färgrikt. Fåglarna kvittrar. Fjärilarna fladdrar. Det finns så mycket hopp i livet!

Som vanligt tillbringade jag helgen på landet. Jag njuter av att få gå omkring i trädgården och titta på allt som växer! Hallon, jordgubbar, rabarber, blommor..... Fåglarna börjar flyga ut och in i fågelholkarna och humlorna surrar runt.







Finaste födelsedagsblomman från mina kollegor!!! Ännu en pelargon, en krukväxt som jag gillar!


Hundarna uppskattar friheten och lugnet på landet lika mycket som jag gör! Här blev det en hel del tokryck!

Idag är jag i tillbaka i vardagen igen! Jobb, handla, städa.... Men på måndagar slutar jag tidigt och det blev en sväng i skogen tillsammans med Annelie och Sky. Lite kyligt i luften men i lä och med en sol som värmde var det riktigt skönt.



Sälta har fått en ny idol! Sky är så stor, snäll och häftig. Och så tuggar han på jättestora pinnar som man kan försöka ta. 


Även om hon far omkull ibland i leken så är hon snabbt uppe och på honom igen! Precis som hon gör med Soya!

Jag fick några fina kort av Annelie också! Till och med en gruppbild fick vi ihop. Det är inte så lätt att få tre hundar (varav en inte kan ett enda kommando och de andra gör lite som de vill när det handlar om fotografering) att vara still och fokusera åt samma håll. Tur att Annelie är snabb med kameran!




Nu ska det visst bli lite sämre väder resten av veckan. Regn och eventuellt snö men nästa vecka verkar våren vara tillbaka igen!






Inga kommentarer: